Gezondheid,  Sport

Trainen van beenspieren

Veel mensen bij de sportschool zijn erg bezig met hun uitterlijk. Het is “do or die”. Maar sommigen snappen niet precies hoe en waarom ze hun lichaam trainen. Een simpel, maar best lastig onderdeel waar niet veel mensen vanaf weten is dat wanneer jij je benen traint, jouw bovenlichaam ook getraind wordt in bepaalde aspecten. Daarbij is het handig om te weten dat je beenspieren de grootste spiergroep vormen die helpen bij het aanmaken van bepaalde hormonenen die vrij komen. Deze hormonen kunnen het lichaam versterken en gezonder maken wanneer je ze traint. 

Basketballen en je best doen! 

Een manier waarop jij je benen zou kunnen trainen is door te leren basketballen. Basketballen is een sport die vaak beoefend wordt door lange mannen en vrouwen, omdat hierbij dan de lengte het succes bepaald. Als kleiner persoon zou je beter je best moeten doen om hoger te springen en de rest bij te houden. Ook kan je gaan wielrennen in professionele dames fietskledij, want dit zal een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van je spieren. Deze kleding is erg belangrijk om je gewenste resultaat sneller te behalen. Je kan deze fietskleding kopen bij fashionforcycling.be.  

De sportschool 

De sportschool staat vol apparaten, maar welke je simpel kunt gebruiken om je benen te trainen is maar de vraag. Legpress is een apparaat waar je rustig op kunt zitten. Hierbij is er een plaat waar jij je met je voeten van je afzet. Dit train je hamstring, kuiten en bovenbenen. Het simpelste is het rennen op de loopband. Rennen op de loopband helpt bij je conditie en het trainen van je bovenbenen. Hierdoor komt testosteron vrij en groeien jouw spieren beter. Daarnaast helpt het bij een goede nachtrust waardoor je met een beter humeur uit bed komt. 

Verder staan er veel fietsen in de sportschool waar je lekker met je gedachte kunt verdwijnen. Het is dan belangrijk om oortjes in te doen bij de sportschool, omdat je snel verveeld raakt door de nummer die ze daar zacht draaien. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *