Even weg

Dagje uit met de girls

Na een lange tijd je vriendinnen weer zien is toch weer gezellig? Alleen maar werken of studeren gaat ook niet. Het is leuk als je de tijd gezellig houdt met anderen samen. Plan een datum met je beste vriendinnen en spreek af. Het is een mooie kans om een dag te plannen wanneer het mooi weer wordt, dan kun meer leukere dingen samen doen. Je kunt op die manier een  leuke tijd doorbrengen met je vriendinnen. Het is leuk als je een keer buiten gaat zwemmen. Zo haal je het meeste uit het mooie weer. 

Na een lange tijd elkaar weer zien  

Vooral als je ze een lange tijd niet hebt gesproken, dan heb je elkaar zeker veel te vertellen. Tijdens het zwemmen is het belangrijk dat je een aantal dingen nodig hebt. Het is handig om een zwembadoverkapping kopen. Schaf dit van te voren aan, dan ben je op tijd voorbereid. Girlsday is mijn favoriete dag, want het is altijd gezellig met mijn vriendinnen. We hebben het dan zo leuk samen en we doen de gekste dingen die je maar kunt bedenken. Door verschillende ervaringen wordt er  geadviseerd om een sunnytent op te zetten en dit leuk te decoreren. Dit geeft een leuke sfeer voor de groep. Hier volgen een aantal tips en ervaringen. 

Tips voor een leuke dag  

Tijdens een girlsday is het belangrijk om een aantal dingen van te voren klaar te hebben. Zorg ervoor dat je een planning maakt. In die planning schrijf je het volgende op:  

  • Wie nodig je allemaal uit? 
  • Hoeveel personen komen er? 
  • Wat willen jullie allemaal gaan doen? 
  • Hoe zorg je voor organisatie? 

Als je deze dingen allemaal voor elkaar hebt, maak dan een groepsapp aan. Hier kun je al je mededelingen in plaatsen. Ook kan je jouw vriendinnen vragen of zij nog tips hebben om jou juist te kunnen helpen wanneer het nodig is? Het is dus niet erg om hulp te vragen.  

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *