Geld en Carrière,  Gezondheid

Een nieuw bureau voor uw thuiskantoor

We zijn inmiddels allemaal stiekem een beetje gewend geraakt aan het thuiswerken en doen het zo nu en dan nog steeds weleens. Wanneer u thuis werkt is het uiteraard wel fijn om te beschikken over een comfortabel thuiskantoor. Een goed thuiskantoor beschikt over meerdere zaken, maar 1 van de belangrijkste onderdelen van het thuiskantoor is natuurlijk het bureau. Voor welk bureau moet u nou kiezen, er zijn zoveel mogelijkheden. Wij weten het wel, kies voor een hoekbureau. Vele anderen gingen u al voor dankzij de voordelen die een hoekbureau met zich meebrengt. ‘Welke voordelen?’ hoor ik u denken, dat zullen we u in dit artikel haarfijn uitleggen. 

Aan ruimte geen gebrek

Het is natuurlijk fijn om meer dan genoeg ruimte te hebben op uw bureau. U zult vast aardig wat spulletjes hebben die u dan kwijt kan op het bureau. Let wel op, maak er geen rommel van op uw bureaublad. Hoeveel ruimte u ook heeft, een rommelig bureaublad zorgt voor chaos en stress en dat komt uw productiviteit absoluut niet ten goede. Als u uw bureau uitkiest op basis van de hoeveelheid ruimte kunt u het best een hoekbureau kopen

2 verschillende gedeelten

Een ander voordeel van het hoekbureau is de mogelijkheid om 2 verschillende gedeeltes in te richten. Denk bijvoorbeeld aan 1 gedeelte waar u ruimte heeft voor uw monitor een bijbehorende spullen zoals een computermuis, muismat, toetsenbord. Uiteraard kunt op dit gedeelte ook belangrijke accessoires als een bureaulamp kwijt. Het andere gedeelte van uw hoekbureau zou u dan in kunnen richten met bijvoorbeeld papierwerk. Op deze manier kunt u altijd uw verschillende zaken gescheiden houden. 

Loze ruimte in de hoek van uw kantoor

Vaak zal een bureau in de hoek van de kamer worden geplaatst en vaak wordt 1 gedeelte van die hoek dan niet meer gebruikt, erg zonde aangezien u dit gedeelte van de hoek ook gewoon kunt vullen met bureau. Waarom zou u geen hoekbureau kopen en invulling geven aan de loze ruimte in de hoek van uw kantoor? 

TIP: Vergeet de ergonomie niet!

Het is belangrijk te denken aan de ergonomie bij de aanschaf van uw nieuwe bureau. Kies hoe dan ook voor een bureau dat past bij uw lengte. Schaf ook een, voor u passende, bureaustoel aan. Belangrijk is dat beide voeten plat op de grond staan terwijl uw benen in een hoek van 90 graden staan. De armen dienen ook een in hoek van 90 graden te staan wanneer u uw handen op uw bureau laat rusten. Zo zijn er nog ontzettend veel dingen die u kunt doen om de ergonomie te waarborgen. Op deze manier kunt u lange uren maken achter uw bureau zonder last te krijgen van nek, schouders of rug. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *