Even weg

Haal wat bagel voor de lunch

Als je van plan bent om te lunchen Dordrecht, dan is bagel een goede keuze. Traditioneel is een bagel een soort donutvormige gistrol die wordt gekenmerkt door een knapperige, glanzende korst en een dichte binnenkant. Tegenwoordig kun je verschillende gerechten maken van bagels zoals: Bagel zalm met o.a. gerookte zalm, roomkaas, sla, mosterd-dilledressing en kappertjes. Een ander soort gerecht dat je kunt krijgen is de Bagel-gerookte kip die bestaat uit – gerookte kip, mayonaise, sla, komkommer, mosterd-boordressing en radijs.

Verwen jezelf met wat sandwiches

Broodjes halen voor de lunch op remisedordt.nl/ is ook een goed idee. We weten allemaal wat sandwiches zijn, maar hier heb je een uitleg voor het geval je dat niet weet. Sandwiches zijn twee of meer sneetjes brood met daartussen een laagje vlees, vis, kaas. Je kunt ook kiezen uit verschillende sandwiches zoals – Sandwich Hummus met hummus, zongedroogde tomaat, radijs en sla. Je kunt ook een broodje oude kaas krijgen met oude kaas, mosterd-dilledressing, sla en komkommer. Er zijn verschillende soorten sandwiches die je kunt krijgen en tegenwoordig is de keuze enorm. Je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het. Verwen jezelf dus met een lekkere sandwich om te genieten van een heerlijke lunch.

Je bent speciaal, verwen jezelf met specials

Misschien wil je gewoon ergens in Dordrecht tot rust komen. Het beste wat je kunt doen, is een herfstspecial halen bij De remise. De Remise heeft een uitgebreid assortiment aan lekkernijen. Sommige soorten dranken of etenswaren die je het soort ontspanning kunnen geven waarnaar je op zoek bent, zijn: appeltaart met room die verse zoete appels bevat met daarop zoete slagroom, of een dirty chai special met onder andere chai met espresso, kaneel en slagroom. Wat je keuze ook is, je zult je zeker speciaal voelen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *