Gezondheid

Elke dag een gembershot: dit zijn de voordelen

Misschien ga je er al zuur bij kijken als je denkt aan het nemen van een gembershot, maar toch is het zeker de moeite waard om dit te doen. Want het nemen van dit kleine flesje zorgt ervoor dat jouw lichaam beter kan ontgiften. Gember is dan ook een belangrijk onderdeel van iedere detoxkuur. 

Ontdek wonderspecerij gember

Gember is een specerij met een vrij sterke smaak. De gezondheidsvoordelen van gember zijn inmiddels alom bekend. Met gember zorg je er in de eerste plaats voor dat het lichaam een betere weerstand opbouwt, maar ook dat het jouw lichaam van binnenuit reinigt. Wist je dat gember in combinatie met appel helpt het lichaam te ontgiften? Dit is dan ook de reden dat een gembershot een vast onderdeel is van een detoxkuur 5 dagen. Wil jij graag een gezondere levensstijl starten? Een detoxkuur is de perfecte manier om dit te doen. Je krijgt te maken met de volgende voordelen:

  • Je slaapt veel beter waardoor je gedurende dag ook meer concentratie en energie hebt.
  • Doordat de gifstoffen beter afgevoerd worden kunnen je nieren en andere organen beter werken. Dit ga je onder andere merken aan het feit dat je huid zichtbaar verbetert.
  • Onder andere het proces van afvallen gaat sneller en beter wanneer jouw lichaam de tijd krijgt zich te ontdoen van afval- en gifstoffen.

Dit zijn de voordelen van een detoxkuur

Wat houdt een detoxkuur in? Het is een manier om jouw lichaam rust en tijd te geven om zich te ontdoen van afval- en gifstoffen. Door gedurende 3 of 5 dagen alleen sappen te nemen, kunnen je organen zich richten op de ontgifting. De sappen helpen hierbij, waaronder ook het dagelijkse gembershot. Jouw lichaam kan zich als het ware resetten waardoor jij ook kunt starten met een gezonde levensstijl. Vermijd niet alleen koffie en alcohol, maar zorg ook voor goede voeding en voldoende beweging. Op deze manier verzorg je jouw lichaam het beste.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *