Gezondheid

Omhels je baby met Ergobaby Embrace

Je kunt de Ergobaby Embrace draagzak al vanaf de geboorte gebruiken. Zo draag je je kleintje zacht, comfortabel en ergonomisch bij je. Je kunt je kind in 2 standen op de buik dragen: gezicht naar je toe en gezicht van je af. De tailleband en schouderbanden van de Ergobaby Embrace zijn eenvoudig vast te klikken. Zodra je kind groter wordt, kun je van buik-op-buikhouding wisselen naar de positie waarin je kind naar voren kan kijken zonder dat je de draagzak hoeft aan te passen. Het verstelbare zitje past zich aan de groei van je baby aan.

Ergonomisch comfortabel

Draagzakken van goede kwaliteit hebben een vorm die goed is voor je lichaam. Dit geldt ook voor je kind. Je ziet meteen of het een goede vorm heeft. Jij en je kind kunnen zich gemakkelijk verplaatsen als je kind in de draagzak zit. Het is belangrijk dat het rugpand niet te hard is, zodat de rug van je baby niet te plat wordt. Voor jou, degene die de baby draagt, is het ook belangrijk dat de draagzak een vorm heeft die voor jou gemakkelijk te gebruiken is. Je kunt kiezen uit een breed scala aan draagzakken om aan je behoeften te voldoen. Optimaal gemak en comfort zijn ook beschikbaar.

Voordelen van het gebruik van draagzakken

Het is goed voor jou en je baby als je ervoor kiest om je kind dicht bij je te dragen. Het dragen van je baby met een draagzak heeft veel voordelen. Als je baby huidcontact nodig heeft (vooral als deze erg klein is), zullen baby’s met reflux, krampen of huilende baby’s zich prettiger voelen als je ze draagt. Het dragen van een baby versterkt ook je band met je kind. Je haalt het meeste uit mobiliteit en flexibiliteit omdat het je kind helpt om fysiek, sociaal en motorisch te groeien. Zo kan je kind goed groeien zoals iedere ouder verwacht.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *