Even weg

De mooiste stranden ter wereld vind je op Ibiza

Ibiza is een prachtig eiland. Voorheen was het vooral bekend als feestbestemming, maar steeds meer mensen komen erachter dat Ibiza meer heeft te bieden dan dat. Zo heeft het eiland ontelbare eilanden, prachtige wandelroutes en de meest sfeervolle eettentjes. Het Ibiza weer is daarnaast ook altijd heerlijk warm en zonnig. Wil je meer weten over Ibiza? Lees het in deze blog!

Geniet van de stranden

Ibiza heeft mooiere stranden dan je in je stoutste dromen zou denken. Het eiland telt meer dan 70 stranden waardoor een boot huren Ibiza geen slecht idee is als je ze allemaal wilt bezoeken. Je kunt er dus uitgebreid zonnen, maar wie daar niet van houdt kan ook zwemmen, snorkelen of van een heerlijke maaltijd genieten in een van de restaurants. Een van de bekendste stranden is Playa de Ses Salines, waar je onder andere de Jockeyclub, Experimental Beach en Sa Trixa kunt vinden. Overdag is het een mooie plek om van de zomer te genieten, ’s middags wordt het één grote beachparty. Ook Cala Vadella is een aanrader als je een ontspannen dag naar het strand wilt.

Uitzicht op Es Vedra vanaf het mooiste strand ter wereld

Het strand van Cala d’Hort dien je absoluut op je lijstje te zetten van plekken die je graag wilt zien, want het is een van de mooiste stranden ter wereld. Bovendien heb je op dit strand uitzicht op Es Vedra, de kolossale en mysterieuze rots die voor de kust van Ibiza ligt. Het hoogste punt van Es Vedra steekt ongeveer 400 meter boven het water uit. Er wordt gezegd dat de rots magische krachten heeft, die verklaard kunnen worden door de hoge concentratie aan mineralen en materialen. Hierdoor is het eilandje een soort van magisch veld. Vanaf Cala d’Hort kun je Es Vedra al zien liggen, maar als je een beter uitzicht wilt kun je beter iets verder lopen, je komt namelijk vanzelf bij allerlei uitzichtpunten langs.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *