Hobby

Paraatdozen van DS 80

Wat is nou een paraatdoos? Paraatdozen zijn gemaakt van massief karton, waardoor jouw drukwerk geen schade oploopt. Ze zijn makkelijk uit te vouwen en te gebruiken voor papier tot een grootte van A4. Bij DS 80 zijn paraatdozen makkelijk te verkrijgen via de website. Ze zijn er in twee soorten, duplex en easypack. Al het materiaal van DS 80 is zo gemaakt dat het erg milieuvriendelijk is, en ook is het makkelijk om te besparen op de proceskosten die er bij zijn gekomen. 

Duplex paraatdozen 

Duplex paraatdozen zijn gemaakt van kwalitatief karton. die goede bescherming en stevigheid kunnen bieden aan het drukwerk. Er is niks nodig om de doos in elkaar te zetten, deze hoef je alleen maar uit te vouwen en ze zijn klaar voor gebruik. Duplex is een budgetvriendelijk en duurzaam verpakkingsmateriaal. Het is mogelijk om gebruik te maken van staffelkorting en mocht je een hoop van deze paraatdozen willen bestellen dan is het makkelijk om contact op te nemen. 

Easypack paraatdozen 

Net zoals de duplex paraatdozen zijn deze gemaakt van massief karton en is het makkelijk op te zetten. Bij DS 80 kan je alle verschillende paraatdozen vinden en daar is ook de verzendverpakkingen en opvulmateriaal te vinden. Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn wat er allemaal bij hoort, dan vind je op de website veel informatie over het verpakken. Al het materiaal is duurzaam en draagt bij aan een beter milieu. 

Hoe worden de verpakkingen geoptimaliseerd? 

Alle verpakkingen van DS 80 worden geoptimaliseerd doordat er minder proceskosten zijn. Ook worden de interne en externe logistiek verbeterd en is er een flinke winst op ruimte en rente. 

Doordat alles via de Groene Lijn gaat, ben je er altijd van verzekerd dat de dozen milieuvriendelijk zijn en heel erg duurzaam worden geproduceerd. Mocht je zelf ook jouw verpakkingsproces willen optimaliseren, dan kan je om advies vragen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *