Hobby,  Uncategorized

Tips als je met vriendinnen het vrouwenvoetbal kijkt

Als we aan voetbal denken dan denken we meestal aan mannenvoetbal. De eredivisie, het EK, het WK wordt door mannen op de voet gevolgd. Toch is vrouwenvoetbal ook zeer geliefd en kent het veel fans. Vrouwelijke voetballiefhebbers gaan vaak naar wedstrijden om zo hun favoriete voetbalteam te supporten. Het vrouwenvoetbal kan je op verschillende manieren volgen: breng een bezoekje aan het stadion of volg de wedstrijd op de televisie of je smartphone. Maar het live meemaken van een voetbalwedstrijd is sfeervoller en bijzonder. Ga met je vriendinnen naar het vrouwenvoetbal zodat je samen dit leuke moment ervaart. Wij geven je graag een aantal tips als je met vriendinnen het vrouwenvoetbal bekijkt.

In het stadion

Hoe geweldig is het om samen met je vriendinnen jouw favoriete club in het stadion te volgen. Samen met je vriendinnen maak je de wedstrijd live mee en is dit de meest pure manier om je club aan te moedigen. Het aanmoedigen is toch anders in een stadion, waar zich alleen maar supporters bevinden, dan wanneer je thuis alleen zit te schreeuwen. Je beleeft de wedstrijd van begin tot eind en alle emoties die daarbij komen kijken. Je volgt de wedstrijd op de voet en langs de lijn kan je alles goed overzien. Samen met je ‘voetbalvrouwen’ is dit een echt uitje waar je nog lang over napraat. Tijdens de wedstrijd kan je samen gezellig wat drankjes en hapjes nuttigen. Heb jij een favoriete speelster en ben je groot fan? Loop dan na de wedstrijd na de spelers toe en vraag om een handtekening. Tip: laat vooraf shirts, voetballen of sporttassen bedrukken met het logo van je favoriete voetbalclub en laat hem signeren door je favoriete speelster. Hoe gaaf is dat?

Op de televisie

Je bent niet altijd in de gelegenheid om live een voetbalwedstrijd mee te maken. In dat geval biedt de televisie uitkomst. Gemoedelijk vanuit huis een wedstrijd volgen kent ook zijn charmes. Vandaag de dag zijn er verschillende zenders waarop je het vrouwenvoetbal kan volgen. Doordat de live-uitzendingen steeds beter worden, heb je soms zelfs het gevoel dat je er live bij bent. Er worden tijdens een wedstrijd veel camera’s ingezet en de meest belangrijke momenten worden regelmatig herhaald. Ook wordt er op de televisie de voor- en nabeschouwing uitgezonden. Op deze manier mis jij dus niks meer van je favoriete club. Kan je door omstandigheden de wedstrijd niet volgen? Dan kan je altijd het duel op een later tijdstip terugkijken.

Overige tips

Welke competitie volg jij het liefst? Het vrouwenvoetbal kent verschillende soorten competities die jij kan volgen. Denk aan de Vrouwen Eredivisie, de Eredivise Cup, het EK of het WK. Er is dus genoeg vrouwenvoetbal te zien! Kijk jij het liefst samen met vriendinnen, maak er dan een gezellig moment van. Niet geheel onbelangrijk; zorg dat er een grote televisie staat zodat iedereen de wedstrijd goed kan volgen. Zorg dat er lekkere hapjes en drankjes klaarstaan. Ga naar de supermarkt en neem je draagtas mee, zodat je voldoende ruimte hebt voor allerlei lekkers. Ook draagtassen bedrukken met het logo van je favoriete club of een opvallende tekst is een leuk idee. Zo’n bedrukte tas is een leuk cadeau voor echte voetballiefhebbers. Ook als de wedstrijd is afgelopen kan je een vervolg geven aan de gezellige avond. Ga samen spelletjes doen of ga op stap. Of je nou de wedstrijd live of via de televisie volgt, samen met je vriendinnen is het altijd gezellig.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *