Beauty,  Gezondheid

Hoe u een tatoeage kiest waar u voor altijd van houdt

Het kiezen van een tatoeage kan stressvol zijn omdat deze zo permanent is, en het nemen van de verkeerde beslissing kan pijnlijk, duur en lastig zijn. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een definitieve beslissing neemt, waaronder grootte, kleur, ontwerp, betekenis, stijl en plaatsing, en ook welke artiest u moet kiezen om precies de tatoeage te krijgen die u wilt. Hier vind je een lijst met stappen die je moet volgen bij het kiezen van je tattoo-ontwerp en handige tips om je beslissing te nemen. Hier is alles wat ik heb geleerd van mijn eigen ervaring met het kiezen van tatoeages en wat ik ook van andere mensen heb gehoord.

10 tips voor het krijgen van een tatoeage waar je van houdt

1. Nadat je een idee heeft gevonden dat u bevalt, kunt u elk ontwerp dat u vindt aanpassen aan je persoonlijke smaak. Je zou bijvoorbeeld een afbeelding kunnen vinden van een tatoeage die je echt mooi vindt, maar misschien wil je er maar een deel van, of misschien wil je de kleuren veranderen.

2. Als je iets volledig origineels wilt, is er een goede tattoo-artiest beschikbaar om er een voor je te ontwerpen als je dat wilt.​​Wees niet bang om hulp te vragen bij het maken van je unieke ontwerp.

3. Je fantasie is de limiet! Besteed wat tijd aan creatief brainstormen. Neem geen genoegen met je eerste impuls.

4. Bedenk hoe je tatoeage in verschillende culturen kan worden gezien. Zal het iemand beledigen? Betekent de symboliek voor iemand iets negatiefs?

5. Als je iets in Aziatische karakters wilt schrijven, kies dan heel zorgvuldig en controleer je ontwerp nogmaals. Niet alleen kan jouw idee van wat dat personage betekent helemaal verkeerd zijn, er kan ook een dubbele betekenis of een ander aspect aan verbonden zijn waar je niet aan hebt gedacht. Doe eerst je onderzoek; vertrouw de interpretaties op de winkelmuren niet.

6. Denk na over het soort tatoeage of ontwerp dat je 10 jaar geleden zou hebben gekregen en vraag jezelf af of je dat nu leuk zou vinden. Als dit niet het geval is, houd dan serieus rekening met dit feit. Kun je voorkomen dat je later van gedachten verandert over je ontwerp? Hoe kunt u anticiperen op je toekomstige smaak? Het kan blijken dat je te veranderlijk of te kieskeurig bent om een ​​ontwerp te kiezen dat je voor altijd leuk zult vinden.

7.  Afgezien van zelfgemaakte tatoeages, zijn namen het belangrijkste tatoeage-type dat mensen meestal willen verwijderen of bedekken. Tenzij de naam van je kind of een overleden dierbare is, moet je ervoor zorgen dat er geen naam op je huid wordt getatoeëerd.

8. Misschien wil je een tatoeage laten zetten met een ander familielid (vrienden zijn misschien te tijdelijk voor het toeval) die past bij of samen gaat. Misschien wilt u ook een tatoeage van een familiesymbool, zoals een embleem of achternaam.

9. Je tatoeage hoeft geen diepe betekenis te hebben. Wees niet bang om een ​​stripfiguur te nemen als je er echt van houdt.

10. Houd er rekening mee dat het meer kost om voet-, hand- en gezichtstatoeages te krijgen, omdat ze meer moeten worden bijgewerkt en meer tijd en aandacht nodig hebben om te genezen. Sommige artiesten weigeren dit soort tatoeages ook te doen, vooral als je nog geen tatoeages hebt op meer zichtbare gebieden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *