Beauty

Nagels lakken is nu makkelijker dan ooit!

Nagellak wordt al generaties lang gebruikt. Van alle make up soorten is nagellak misschien wel het populairst. In de jaren zijn er veel variaties op de markt gekomen, zoals allerlei verschillende kleuren. Van daaruit zijn er allerlei trends ontstaan. Het was een lange tijd een trend om hele afbeeldingen op je nagels te schilderen, zoals een cartoon of een regenboog vlag. Ook zijn er verschillende soorten nagellak ontworpen met allerlei structuren en speciale effecten. Het klinkt misschien heel lastig om de kunst van het nagellakken te beheersen. Vandaag de dag is nagellakken echter niet alleen weggelegd voor ge-trainden. Er zijn allerlei soorten hulpmiddelen en soorten die het je gemakkelijk maken.

Nagellak opbouwen

Wat nagellakken een stuk makkelijker maakt is de juiste opbouw. Velen denken dat nagellak een kwestie is van een kleur op je nagels smeren, maar niets is minder waar. Met een onderlaag zorg je ervoor dat de nagellak die je erop smeert beter hecht en makkelijker is om aan te brengen. Eigenlijk is de nagellak die je als onderlaag aanbrengt een soort grondverf dus. Na de zogenaamde bottom coat nagellak breng je de kleur nagellak aan die je wilt. Je kan ervoor kiezen een egale kleur te nemen zonder structuur in de lak. Hiermee kan je allerlei designs maken. Ook zijn er andere soorten nagellak te koop, zoals gellak. Het is afhankelijk van jouw persoonlijk smaak welke je kiest. Vervolgens, wanneer de lak goed is gedroogd, kun je ervoor kiezen een tweede laag aan te brengen. Als laatste breng je namelijk een soort blanke laklaag aan die de boel beschermt. Deze top coat nagellak zorgt ervoor dat je nagellak langer mooi blijft.

Andere slimme hulpmiddelen

Er is niet alleen nagellak die je het makkelijker maakt, maar ook allerlei hulpmiddelen. Zo is er een speciale lamp die er door middel van UV-straling voor zorgt dat je nagellak snel droogt. Naast lampen zijn er nog veel dingen die het voor iedereen mogelijk maken mooie nagels te lakken. Er zijn bijvoorbeeld allerlei stencils die je over je nagels kan leggen en waarover je nagellak smeert. Zo krijg je een heel precies patroon op je nagel zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *