Beauty,  Wonen en Klussen

Cadeaus als iemand gaat verhuizen

Gaat er iemand in je directe kring verhuizen of samenwonen? Dan is het natuurlijk tijd voor een nieuwe woning cadeau. Het hangt maar net af van de situatie wat je het beste cadeau kunt doen. Je kunt in ieder geval bij Bloompost terecht voor allerlei mooie cadeaus en bloemen voor allerlei situaties. Van nieuwe woningen en verjaardagen tot ziekte en overlijden. Of je nu steun betuigt of wil laten weten dat je aan iemand denkt, met Bloompost laat je dit zien zonder dat je bij iemand langs hoeft. Die ruimte en tijd is er namelijk niet altijd. We vertellen je meer over brievenbusbloemen en cadeaus die je via Bloompost kunt laten bezorgen. 

Cadeaus voor een nieuwe woning

Voor een nieuwe woning cadeau kun je alle kanten op. Als iemand nog geen eigen inrichting heeft, zijn decoratieve cadeaus natuurlijk ideaal. Maar bij Bloompost kun je ook plantjes van verschillende formaten, al dan niet met pot, opsturen. Je kunt die cadeaus ook bij jezelf thuis laten bezorgen. Niet per se voor jezelf – alhoewel dat natuurlijk gewoon mag, maar om je nieuwe woning cadeau daarna mee te kunnen nemen naar een housewarming bijvoorbeeld. Het is maar net wat uitkomt. Als de nieuwe bewoners het al druk genoeg hebben met de verhuizing, is het opsturen natuurlijk gemakkelijker. 

Brievenbusbloemen

Bij Bloompost kun je ook brievenbusbloemen verzenden. Dat zijn bossen bloemen die per post verzonden worden. Dat betekent dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn. Als de ontvanger net even de deur uit is, vindt hij of zij de bloemen bij thuiskomst op de mat. De bloemen zijn vers omdat ze direct van de kweker naar de ontvanger verzonden worden in speciaal folie zodat ze blijven leven maar niet groeien. Als de ontvanger ze in een vaas zet bij ontvangst blijven ze nog zeker een week goed.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *