Uncategorized

Zo verleng je de levensduur van jouw trampoline!

Het hele jaar door trampoline springen, dat kan met een trampoline van Etan Trampolines! Zelfs met sneeuw en wind kun jij uren springplezier beleven. Maar in deze tijd van het jaar en met de wintermaanden op komst, is het belangrijk om je trampoline wat extra aandacht te geven. Geef je trampoline een schoonmaakbeurt en bescherm hem tegen extreme weersomstandigheden met een trampoline beschermhoes.

De trampoline reinigen

Na een intensieve zomer en nu de bladeren beginnen te vallen, mag de trampoline extra verzorgt worden. De trampoline beschermrand en de trampoline springmat zijn het meest kwetsbaar. Het is daarom belangrijk om beide regelmatig schoon te maken én te houden. Zie je bijvoorbeeld vogelpoep op het randkussen of de springmat liggen, reinig dit dan snel met een doekje en wat warm water. Vogelpoep is zuur en de zurigheid kan het materiaal van de trampoline behoorlijk aantasten, waardoor de kans op slijtage groter is.

Maak de trampoline eerst schoon met een kleine bezem en haal al het grove vuil weg. Hierna maak je met een doekje en warm water de trampoline springmat en rand schoon. Gebruik geen schoonmaakmiddelen, deze kunnen de materialen van de trampoline beschadigen. Krijg je de trampoline niet goed schoon? Dan kun je een paar druppels groene zeep gebruiken. Maak nu de trampoline droog met een theedoek.

Doe een check-up

Nu je toch bezig bent met de trampoline, kun je direct een check-up doen. Check of alle onderdelen nog goed vast zitten en of alles nog heel is. Zitten de trampoline veren nog goed aan het frame en de springmat?

Bescherming tegen het weer Ben je van plan je trampoline op te bergen in de schuur vanwege de kou en het weer? Met de trampoline beschermhoes is dit niet meer nodig en bescherm je de trampoline tegen vuil, regen en sneeuw. Deze hoes beschermd de gehele trampoline omdat hij over de trampoline springmat, de veren en de trampoline beschermrand gaat. Op deze manier, verlengt de trampoline hoes de levensduur van de trampoline!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *