Gezondheid

Wat is Propolis Tinctuur en waarom moet je het gaan gebruiken?

Heb je wel eens gehoord van Propolis Tinctuur? Dit natuurlijke middel is een uitstekend remedie in het geval je last hebt van een schorre keel. Vooral tijdens de herfst en winter ligt een verkoudheid op de loer. Bij de één manifesteert zich dit anders dan bij de ander. Zo kun je last krijgen van een verstopte neus, maar ook een schorre keel komt geregeld voor tijdens een verkoudheid. Sommige mensen hebben ook last van de kou die op hun keel slaat. Dit is bijzonder vervelend, want een keel die schor is voel je continu. Tijdens het praten, tijdens het eten en tijdens het slikken. Daar wil je zo snel mogelijk van af. Propolis Tinctuur, onder meer verkrijgbaar bij de Honingwinkel, kan je hierbij helpen. 

Wat is Propolis Tinctuur precies? 

Propolis Tinctuur, het lijkt misschien een moeilijke naam. Toch is de werking van dit natuurlijke middel relatief simpel. Dit is van zichzelf een alcoholische oplossing. Hierbij is pure propolis opgelost in alcohol. Je kunt dit natuurlijke middel combineren met water en vervolgens gebruiken om te gorgelen in je keel. Dit werkt goed tegen een schorre keel. Een andere manier om dit middel aan te brengen is door het op de huid aan te brengen. Zo werkt het als een soort ontsmettingsmiddel. Hierdoor is het een interessante optie als je last blijft houden van je keel. 

Hoe gebruik je dit middel? 

Als je veel last hebt van een schorre keel, is het een goed idee om gebruik te maken van dit natuurlijke middel. Propolis Tinctuur kan zo’n 3 tot 4 keer op een dag gebruikt worden. Over het algemeen wordt aangeraden om 15 druppels voor de maaltijd aan te houden. Bestel je dit product online, dan is het een slim idee om te kijken of een pipet wordt meegeleverd voor een makkelijkere en meer accurate dosering. Honing kan het effect van dit middel versterken en vormt dus een goede combinatie.  

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *