Wonen en Klussen

Geen krassen en geluid meer met stoelen schuiven

Stoelen schuif je aan en beweeg je iedere keer dat je gaat zitten of opstaat. Als je dan geen stoeldoppen of viltjes onder de poten hebt, maakt dat een vervelend geluid. En bovendien maak je ook nog krassen op je vloer. Gelukkig kun je viltjes stoelen kopen. Of je nu kiest voor viltjes of stoeldoppen, je beschermt je vloer tegen de krassen die je stoelpoten anders maken en je hebt geen last meer van het vervelende geluid van schuivende stoelen iedere keer dat er een stoel wordt aangeschoven of iemand opstaat van zijn of haar stoel. 

Stoeldoppen

Stoeldoppen moeten natuurlijk bij je stoel passen. Er zijn talloze verschillende stoelpoten en je wil dat je stoeldoppen hier goed op aansluiten, anders is het natuurlijk zonde van je aankoop. Zo zijn er stoeldoppen in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Denk daarnaast ook aan de vorm van de stoeldoppen. Je hebt natuurlijk ronde en vierkante stoelpoten. Ook stoeldoppen zijn er in verschillende vormen. De kleuren en materialen wil je het liefst overeen laten komen met je stoelpoten. Zo oogt het alsof het gewoon de stoelpoot zelf is of in ieder geval hoort bij het ontwerp. 

De juiste viltjes

Voor het kiezen van de juiste plakviltjes voor onder je stoelpoten geldt eigenlijk hetzelfde. Als je zwarte stoelpoten hebt, is het wel zo prettig dat de viltjes ook zwart zijn. Ook al zitten de viltjes onder de stoelpoten, je blijft ze toch zien als ze erg afsteken. Ook viltjes zijn er in verschillende vormen. Zo heb je altijd een viltje dat precies onder je stoelpoten past en daardoor zo min mogelijk zichtbaar is. 

Viltglijders

Viltglijders zijn ook een optie. Daarmee glijdt je stoel soepel over de vloer, wat voor vloer het ook is. Met ECO-click vervang je alleen de viltjes van de viltglijders en maak je daarmee een bewuste en duurzame keuze. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *