Wonen en Klussen

Slimme producten voor een leuke kinderkamer

Elke ouder probeert van de kinderkamer een plek te maken die een vertrouwde omgeving is voor zijn kind. Een doeltreffende manier om de kinderkamer een fijne en veilige plek te maken is door op de deur van de kinderkamer een vertrouwde afbeelding te plakken. Dat kan met unieke deurstickers. De stickers kunnen vrijwel de volledige deur bedekken. Je kan er een afbeelding op laten zetten van jezelf, van het hele gezin, of van een kinderfiguur waar je kind enthousiast van wordt. Het is een goed idee als het thema dat op de deur wordt afgebeeld ook in de kinderkamer terug te vinden is.

Gepersonaliseerde stickers

Als je van plan bent om een leuke afbeelding van je gezin op de deur van de kinderkamer te laten maken, lijkt dat heel ingewikkeld. Want welke afbeelding wordt gebruikt, hoe wordt die geïntegreerd in een sticker en wat is het eindresultaat? Bij Tenstickers op de site staan handige tools waarmee je zelf een gepersonaliseerde sticker maken kunt. Kies één van de voorbeelden die je leuk vindt, upload een foto en maak zelf een leuke sticker. Zodra je tevreden bent over het ontwerp zal de sticker door de professionals van het bedrijf worden gemaakt en enkele dagen later heb je jouw persoonlijke sticker in huis.

Hulp bij het ontwerpen

Voor het ontwerpen van een sticker moet je enig inzicht hebben in wat goed werkt en wat niet. Niet iedereen heeft dat, maar dat is geen probleem om toch een leuke gepersonaliseerde sticker te laten ontwerpen. Er zijn tientallen inspirerende voorbeelden op de site te vinden, die je als voorbeeld kunt gebruiken. Als ook dat voor jou niet werkt kun je het ontwerpteam om hulp vragen. Beschrijf in een e-mail uitgebreid hoe je wilt dat de sticker er uit moet komen te zien, upload een foto en laat je verrassen door de creatieve ideeën van het ontwerpteam.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *