Mode

Innovatief en ecologisch: de werkwijze van M.G. van Meel B.V.

Wij van Vrouwenhoek doen zo nu en dan onderzoek naar een bedrijf dat ons aanspreekt. Regelmatig delen we artikelen waarin we uiteenlopende producten aanbevelen, maar dit doen we alleen als we echt achter deze producten staan. Voor dit artikel hebben we ons verdiept in M.G. van Meel B.V. Deze textiel groothandel is een echt Nederlands familiebedrijf dat in 1953 werd opgericht. Overweeg je een samenwerking met M.G. van Meel B.V. – bijvoorbeeld voor het starten van een private label voor je kledingwinkel – en wil je meer weten over dit bedrijf? Lees dan de rest van dit artikel.

Het bedrijf M.G. van Meel B.V. in vogelvlucht

M.G. van Meel B.V. is een traditioneel familiebedrijf dat zich sinds 1953 toelegt op textiel. Het bedrijf bestaat uit twee onderdelen: een groothandel en een private label service. Het team van M.G. van Meel B.V. hecht veel waarde aan duurzaamheid en ecologie. De medewerkers zetten zich in om de productie van kleding zo groen mogelijk te maken. Daarom werken ze uitsluitend samen met fabrikanten die een milieuvriendelijke productie van kleding waarborgen.

Waarom kleding inkopen bij M.G. van Meel B.V.?

Het team van M.G. van Meel B.V. volgt de modewereld nauwlettend en speelt in op de nieuwste trends. Echter, bij deze groothandel gaat het niet alleen om modetrends: duurzaamheid en eerlijke arbeidsomstandigheden staan hoog op de agenda van eigenaresse Bianca van Meel. Deze waarden zijn voor haar van groot belang en ze zet zich hier met volle overtuiging voor in. M.G. van Meel B.V. werkt alleen samen met fabrikanten die garant staan voor een duurzaam en ecologisch verantwoord productieproces. Als je als winkelier of speciaalzaak kleding bij M.G. van Meel B.V. inkoopt, dan weet je zeker dat je producten hebt die met zorg voor mens en natuur zijn geproduceerd.

Een eigen kledinglijn starten met M.G. van Meel B.V.Wil je een eigen kledinglijn verkopen in jouw kledingwinkel? M.G. van Meel B.V. biedt een uitstekende private label service. Het ervaren team van M.G. van Meel B.V. kan je begeleiden bij het ontwerpen van je eigen kledinglijn. Samen met jou gaan ze voor een aanpak die aansluit bij je visie, merk en budget. Of je nu voor het eerst een private label ontwerpt of al een gevestigd merk hebt, neem contact op met M.G. van Meel B.V. voor een kledinglijn die helemaal aansluit bij je wensen en je winkel. Bezoek de website mgvanmeel.nl en bekijk de mogelijkheden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *