Mode

De scrunchies maken hun coming back voor groot en klein

Scrunchies zijn weer helemaal in! Dit keer zie je het veelzijdige haaraccessoire niet alleen meer bij meisjes maar ook bij vrouwen. Toegegeven: het is super handig om een scrunchy in je tas of om je pols te hebben zodat je altijd je haar in een handomdraai kunt vastmaken. Op zoek naar leuke haaraccessoires, sieraden of kralen, bekijk dan eens de sieraden groothandel Betaalbare kralen.

Ballerina’s

Wellicht heeft de opkomst van de scrunchies wel te maken met een ander fenomeen in het modebeeld: de knot. Tot voor kort weggelegd voor balletdanseressen, maar als sinds enkele jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En hoe fleur je snel een knot een beetje op? Inderdaad! Door er een scrunchy omheen te maken. Super handig en tegelijk trendy en modieus!

Voor ieder wat wils

De scrunchies zijn in principe gemaakt om ervoor te zorgen dat je haar niet beschadigt wanneer je een elastiek gebruikt om een vlecht, staart of knot te maken. Door om het elastiek een zacht soort stof te bevestigen, voorkom je dat je haar breekt. Bij de online haaraccessoires groothandel kun je allerlei soorten scrunchies inkopen. Je vindt er bijvoorbeeld een silky uitvoering die super geschikt is voor krullen. Door het materiaal blijven je krullen in tact, ook als je de volgende ochtend uit bed stapt. Er is een ruime keuze uit velvet scrunchies met een aantal kleuren die je mooi tijdens de feestdagen kunt dragen. Wat is er mooier dan een zwart jurkje, hakken en een velvet rode scrunchie in je haar?

Mix & match met haaraccessoires

Als je het leuk vindt om haaraccessoires te matchen met je kleding of schoenen, dan is het handig om een aantal verschillende scrunchies in huis te hebben. Mix & match naar hartelust en combineer voor een extra feestelijke look de scrunchies met een mooie haarclip of een schuifspeld met parels of strass. Ook deze artikelen vind je bij de haaraccessoires groothandel. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *