Wonen en Klussen

De interieur trends van 2021

Eens in de zoveel tijd is het leuk om onze inrichting wat aan te passen aan de hedendaagse trends. Met wat kleine aanpassingen weet je zo je inrichting een heel stuk meer trendy te maken. Of je nu puur gaat voor wat kleine decoratieve details, of dat je enkele meubels compleet wil vervangen: vandaag geven we je enkele tips om jouw Salon weer helemaal volgens de laatste trends in te richten. Lees gauw met ons mee!

Verschillende stijlen mixen?

Er zijn verschillende trends en stijlen binnen het domein interieur, waardoor er altijd wel iets is wat goed bij jouw huidige inrichting past. Wel is het belangrijk om na te gaan hoe je je huidige interieur hebt ingericht. Zo kun je gericht op zoek gaan naar trends die bij deze stijl passen. Ook kun je eventueel verschillende stijlen met elkaar mixen, maar let hier wel mee op: het wordt nog al snel chaotisch. En dat wil je natuurlijk maar al te graag voorkomen. Zo plaats je liever geen industriële Stoelen bij een landelijke tafel. Zorg ervoor dat het één geheel blijft. De meest veilige keuze is dan ook om voor slechts één stijl te gaan.

Een budget proof optie

Mocht je een niet al te groot budget hebben voor de interieur make over? Dan kun je ook eenvoudig een hele andere uitstraling in je woning creëren door puur te letten op de decoratie en kleine details. Ook kun je, mocht je wel graag enkele meubels willen vervangen, naar een kringloop gaan. Vintage en tweedehands is tegenwoordig ook helemaal trendy en ook nog eens goed betaalbaar! Het kan soms wat zoeken zijn voor je een pareltje hebt gevonden, maar het is de zoektocht waard. En zo weet je zeker dat je een uniek item te pakken hebt, wat je waarschijnlijk in geen enkele andere woonkamer terug zult vinden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *