Mode

Verwarmde wanten, perfect voor in de winterperiode

In de winterperiode komt er veel kou en wil je niets liever dan jezelf goed warm houden. Zeker je handen wil je lekker warm kunnen houden. Dit hebben we allemaal met elkaar gemeen. Er is geen verschil of je nou een wintersporter bent, graag een wandeling maakt of simpelweg gewoon even de hond gaat uitlaten. Je wilt hiermee niet belemmerd worden met je koude handen. Hiervoor is de oplossing namelijk de verwarmde wanten. Deze verwarmde wanten hebben verwarmingselementen. Hierdoor zullen je handen optimaal verwarmd worden. 

Verwarmingselementen voor optimaal comfort

Zoals hierboven beschreven wordt zitten er in de verwarmde wanten verwarmingselementen. De verwarmde wanten werken op een accu. In de want zit een vakje verwerkt, hierin zit de aansluitingskabel zodat je de accu aan de want kan aansluiten. Ook is dit het vakje waar je de accu in kan doen. Zo zal je geen last hebben van de accu. Zodra de accu aangesloten is kan je op de knop boven op de want klikken. De verwarmde wanten hebben drie verschillende warmtestanden. Hiermee kan je de juiste warmte kiezen voor jou. Als je handen echt heel goed opgewarmd moeten worden dan kan je de want eerst op de warmste stand zetten. Daarna onderhouden met middelste en laagste stand. De accu’s gaan wel tot zo’n acht uur mee. Dit verschilt wel natuurlijk aan hoe lang jij welke stand gebruikt. Hoe warmer de verwarmingselementen staan hoe sneller de accu leeg zal gaan.

Nooit meer koude handen met een extra accupack

Je kan er ook altijd voor kiezen om een extra accupack bij te doen. Hierdoor weet je zeker dat je nooit met koude handen komt te zitten. Wanneer de eerste accu’s leeg zijn dan kan je de andere aan de verwarmde wanten doen.

Wind- en waterdicht dankzij een isolatielaag

De verwarmde wanten zijn voorzien van een goede isolatielaag. Hierdoor zal de warmte goed bij je handen blijven. Ook zijn de wanten wind en waterdicht. Door de regen of de sneeuw is dus geen probleem. Je handen zullen warm en droog blijven. 

Verwarmde wanten voor diverse activiteiten

De verwarmde wanten zijn makkelijk te gebruiken tijdens je activiteiten. Denk hierbij aan voor tijdens je wintersportvakantie, voor als je gaat skiën of snowboarden. Je kan ook een wandeling gaan maken door de bossen. Als je überhaupt gewoon graag nog doet wandelen tijdens de koude winterperiode. Ook kan je ze voor de simpelste momenten gebruiken zoals tijdens het uitlaten van de hond of als je even boodschappen gaat doen. 

Comfortabel warm in elke winteractiviteit met verwarmde wantenDe verwarmde wanten houden je handen goed warm tijdens de koude winterperiode. Ze zijn wind en waterdicht. De verwarmde wanten zijn comfortabel en voor elke activiteit kan jij de wanten aantrekken. Als je de hele dag optimaal wilt genieten van de wanten, dan is er dus de mogelijkheid om een extra accupack te nemen. Zo kan je de gehele dag genieten van de verwarmingselementen in de verwarmde wanten. Ben je nou een echte koukleum en kan je wel meer verwarmde kleding gebruiken, kan je op www.comfort-producten.nl een kijkje nemen op de website. Hier zijn nog veel meer verwarmde wanten en kleding te vinden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *