Beauty

Een Ledlamp op nagels gebruiken

UV- of LED-stralen zijn nodig om gelnagelverven volledig te laten uitharden en lang mee te gaan. Uitharden met LED-licht is een veiliger en sneller alternatief voor uitharden met Uv-licht, omdat Uv-stralen schadelijk zijn voor de nagels. Hierdoor lijkt een LED-nagellamp op een klein doosje met daarin veel LED-lampkralen en een reflector. Dit licht geneest uw gelmanicure in een kwestie van seconden, zonder pijn of gedoe. Het vinden van het ideale UV-nagellicht kan moeilijk zijn omdat er zoveel soorten beschikbaar zijn. Het is erg belangrijk om een ​​led lamp nagels te vinden die goed bij u past, zodat u geen geld verspilt aan het proberen van verschillende soorten en merken ledlampen.

Procedures bij het gebruik van de ledlamp

Het is heel makkelijk en snel om een ​​LED-nagellamp te gebruiken. Hier zijn de stappen om een ​​LED-nagellamp te gebruiken om uw gelmanicure precies te genezen. Schakel uw ledlamp in en voer de nodige aanpassingen uit. Voor een efficiëntere manicure kunt u zich het beste aan de voorgestelde parameters houden. Plaats uw nagels 60 seconden onder de ledlamp nadat u ze hebt voorbereid en de basislak hebt aangebracht. Om ervoor te zorgen dat uw manicure bijzonder robuust en onbreekbaar is, moet u wat langer wachten met de basislak. Breng na het uitharden van de foundation je volgende kleurlagen aan op uw nagels en lak ze naar uw smaak. Laat uw nagels tien tot vijftien seconden uitharden. Breng de laatste top coat aan en hard uw nagels 60 seconden uit om alles op zijn plaats te houden als u klaar bent met uw creatieve werk.

Meer over ledlampen

U kunt gelnagels genezen zonder lamp, maar de manicure zal niet zo soepel en professioneel zijn als in een salon, en ook niet zo snel en langdurig. Bij vragen of problemen met uw gelnagels kunt u altijd terecht bij professionals en hulp vragen op websites als la-queens.nl. Hoewel gelnagels vanzelf kunnen drogen, is er een onderscheid te maken tussen drogen en uitharden. Ze drogen is minder professioneel dan uitharden en, belangrijker nog, is niet zo duurzaam

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *