Uncategorized

Dit zijn de leukste segmenten in papieren en digitale vrouwen magazines

Hoewel tijdschriften niet veel meer voorkomen, worden ze toch altijd nog goed verkocht en ook veel gelezen door verschillende segmenten binnen de vrouwelijke doelgroep. Wat zorgt ervoor dat een vrouw een magazine blijft lezen? Is het de opmaak van het tijdschrift? Zijn het de onderwerpen waarover geschreven worden? Er zijn natuurlijk een heleboel factoren die hierin spelen, maar het is wel overduidelijk dat de onderdelen binnen een tijdschrift een grote rol spelen. Wij gingen voor jou op zoek naar welke categorie erg populair waren voor lezers van vrouwelijke tijdschriften.

1: de standaard sudoku puzzel of woordzoeker

Het zal je maar verbazen, maar het is echt zo: de meeste vrouwen vinden het heerlijk om na al die lange artikelen te lezen, even lekker hun brein op standje nul kunnen zetten door een puzzel te maken. Niets voor niets verwerken veel tijdschriften altijd een leuke sudoku puzzel of woordzoeker aan het einde van hun blad. Vaak combineren ze dit dan ook met een winactie, waardoor het nog interessanter wordt voor lezers om het in te vullen.

2: de wekelijkse horoscoop

Zelfs als je er niet in gelooft, lees je alsnog even wat de sterren voor jou gepland hebben de komende week. De horoscoop 2021 sectie in de meeste tijdschriften is een van de meest gelezen segmenten, hoewel het niet door de meeste lezers wordt geloofd. Vaak vinden mensen het gewoon grappig om te lezen en hopen ze stiekem dat wat er wordt beschreven, ook daadwerkelijk gebeurd.

3: leuke vrouwenweetjes

Ja, die ene pagina helemaal achterin het tijdschrift waar die random feitjes op staan, zoals hoeveel kamelen ben je waard zijn zo achterlijk, maar ze pakken lezers wel altijd. Na die lange teksten op de voorafgaande pagina’s over serieuze onderwerpen, mag er ook best wel wat gekke feitjes naar voren komen die je zelf nog niet wist.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *