Uncategorized

Maakt de maat echt uit?

Het debat over het belang van penisgrootte bij seks is door de eeuwen heen besproken. Bijna het hele debat begon met het argument van iemand die zei dat groter beter is. In het grootste deel van je leven is groter bijna altijd beter, een groter salaris, een groter huis of zelfs een grotere tv is natuurlijk beter, maar in seks, staat een groter privégedeelte gelijk aan betere seks? Is het een argument van het vermogen om je partner te plezieren? Of is het gewoon een triviale strijd van trots tussen mannen? Om het antwoord te weten, hebben we de mening nodig van iemand die het verschil tussen de maten écht voelt, en van iemand die de voorkeur geeft aan technieken en de manier waarop ze de controle op het bed overnemen.

Voorkeur van maten bij vrouwen

Als je ooit je vriendin of seksuele partner vraagt ​​naar de grootte van het privégedeelte, zullen ze vrijwel zeker antwoorden dat het er niet toe doet, omdat het genoeg voor hen is. Maar vertellen ze echt de waarheid? Of liegen ze gewoon om je gevoelens en trots niet te kwetsen? Enquête bewijst eigenlijk dat er enkele vrouwen zijn die daadwerkelijk op zoek zijn naar een langer en dikker hulpmiddel. Er zijn echter veel vrouwen die de voorkeur geven aan goede technieken en voorspelsessies in plaats van alleen een grotere maat. Het is duidelijk door de populariteit van vibrators zoals een tarzan dildo in plaats van gewone oude grote dildo’s, het is in staat om dingen op te fleuren, vooral in de voorspelsessies.

Maak je geen zorgen over je maat!

Zelfs als grootte er echt toe doet, maak je dan niet al te veel zorgen, want in een gezonde relatie maakt een kleinere maat niet echt uit als je partner echt van je houdt. Als je ze gelukkiger wilt maken, probeer dan te oefenen om je uithoudingsvermogen te vergroten zodat het langer meegaat en probeer zowel je technieken als je voorspelsessies te verbeteren. Je kunt je penisgrootte niet echt veranderen, maar je kunt je technieken wel trainen. Als je je echt slecht voelt over je maat, probeer dan seksueel speelgoed zoals een tarzan-dildovibrator om je seksuele partner te plezieren. Dus, kortom, als je ze niet kunt behagen met je maat, probeer dan speelgoed te gebruiken, omdat dit je gebrek aan maat kan compenseren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *